Professional Master Organisatiekunde

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 6 maanden

Vanaf

€ 6.501,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je in relatief korte tijd vergaand en op Masterniveau ontwikkelen op het gebied van organisatiekunde en cultuur? Dan is deze Professional Master van NCOI zeer geschikt voor je. Je volgt 2 volledige Masterclasses uit de NVAO-geaccrediteerde Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) waarin de kern van het vakgebied organisatiekunde aan bod komt. Aan de hand van ervaren docenten verdiep je je op praktijkgerichte wijze in onderwerpen als strategie- en ontwerpmodellen, cultuurverandering en -beïnvloeding.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze manager, adviseur of professional. Je wilt je graag op Masterniveau ontwikkelen en meer inzicht krijgen in je organisatie.

Doel en opzet

Deze Professional Master is opgebouwd uit 2 Masterclasses. Hierin ga je gericht aan de slag met onderwerpen die specifiek gericht zijn op organisatiekunde. In de Masterclass Toegepaste Organisatiekunde is aandacht voor organisatiemodellen en de toepassing daarvan in de praktijk. In de Masterclass Organisatie en Cultuur ga je aan de slag met vragen als: Wat is cultuur en wat maakt de cultuur van een organisatie uit? Welke cultuurtypen bestaan er in een organisatie? En kun je de cultuur van een organisatie veranderen?

De Masterclasses worden verzorgd door topdocenten uit de praktijk. Hun rijke ervaring biedt een belangrijke meerwaarde in de aanpak van NCOI. In alle bijeenkomsten staat de combinatie van theorie en praktijk centraal en discussieer je met je medestudenten over de verschillende onderwerpen. Daarnaast krijg je ondersteuning via onze digitale leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Master Organisatiekunde

Vakgebied

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.