Professional Master Onderwijsontwikkeling

Ontwikkel een actueel en hoogstaand lesaanbod - 9 maanden

Vanaf

€ 9.668,85

Duur

9 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als leraar moet je van van alles en nog wat op de hoogte zijn. Je wordt geacht pedagogisch inzicht te hebben, kwalitatief goede lessen en toetsen te ontwikkelen en je moet ook nog op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit programma helpt je deze kennis en vaardigheden onder de knie te krijgen en het ontwikkelen van hoogstaand onderwijs eenvoudiger voor je te maken.

Vrijstelling

Deze Professional Master maakt deel uit van de diverse specialisatierichtingen van de NVAO-geaccrediteerde Master Onderwijskunde (MEd) van NCOI. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor gelijke onderdelen in de Masteropleiding. Zo houd je met deze Professional Master zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Doelgroep

Je bent leraar in het voortgezet onderwijs of het (V)MBO en wilt je kennis op het gebied van onderwijsontwikkeling uitbreiden.

Doel en opzet

In deze Professional Master Onderwijsontwikkeling volg je 3 Masterclasses die je helpen een kwalitatief hoogstaand en actueel lesprogramma te ontwikkelen dat valt binnen het curriculum. Je leert formatieve en summatieve toetsen ontwikkelen en hier een beoordeling voor bepalen. Je ontdekt de toegevoegde waarde van social media en serious gaming en weet deze in te zetten om de aandacht en interesse van je leerlingen vast te houden. Daarnaast verdiep je je in de ontwikkelingen op het gebied van onderwijspedagogiek.

De bijeenkomsten worden verzorgd door docenten met ruime ervaring in de praktijk. Tijdens de bijeenkomsten maak je cases en groepsopdrachten. Het geleerde pas je ook direct toe in je eigen klas. Je zult merken dat deze directe koppeling tussen studie en praktijk erg prettig werkt.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Master Onderwijsontwikkeling

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.