Professional Master HR, Cultuur en Verandering

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Vanaf

€ 9.668,85

Duur

9 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In dit programma krijg je inzicht in organisatiecultuur en de wisselwerking hiervan met veranderingen. Ook ga je aan de slag met strategisch resourcemanagement, zodat je goed kunt inspelen op veranderingen en professioneel begeleiding kunt bieden bij de acceptatie en doorvoering van vernieuwingen. Na afloop van dit programma ben je in staat om zelfstandig veranderingen te implementeren en de juiste interventiemethoden toe te passen.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van personeel, organisatie en verandermanagement. Je bent bijvoorbeeld HR-manager, changemanager, interim-manager, HR-consultant of businessconsultant.

Doel en opzet

Je krijgt tijdens deze Professional Master diverse diagnosemethoden en veranderstrategieën aangereikt en je kijkt op verschillende manieren naar cultuur, organisatie en HRM. Hierbij gaan de docenten in op de nieuwste inzichten en praktische toepassingen, zoals employability en implementatie van veranderingen. Je gaat aan de slag met verschillende praktijkopdrachten, zodat je direct je nieuwe kennis en inzichten kunt toepassen. De docenten bieden je hierbij persoonlijke begeleiding. Ook kun je tijdens dit programma gebruikmaken van de meest actuele literatuur en onze professionele online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Master HR, Cultuur en Verandering

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.