• Home
  • Professional Master Effectief Leiderschap

Professional Master Effectief Leiderschap

Onderdeel van verschillende NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 6 maanden

Vanaf

€ 6.501,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Overtuigend leiderschap vraagt om zelfinzicht, visie en motivatie. In deze Professional Master onderzoek je de verschillende theorieën en ideeën die bestaan rondom authentiek en moreel leiderschap. Hierbij reflecteer je op jouw persoonlijke waarden en kwaliteiten als leider. Waar sta jij voor en waarom? En wat betekent dit voor de keuzen die je maakt als leider? Ook maak je kennis met factoren die relevant zijn voor het effectief beïnvloeden en overtuigen van mensen.

Vrijstelling

Deze Professional Master maakt deel uit van diverse volwaardige Masteropleidingen, zoals de Master of Business Administration (MBA) en de Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) van NCOI. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor een Master? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen. Zo kies je met deze Professional Master niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een erkende Mastergraad.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze manager, leidinggevende of professional die zich (verder) wil bekwamen in het beïnvloeden en overtuigen van collega’s vanuit een eigen leiderschapsstijl.

Doel en opzet

Het programma is opgebouwd uit 2 Masterclasses. Je gaat aan de slag met onderwerpen die specifiek gericht zijn op je ontwikkeling als leidinggevende. Daarnaast verdiep je je in beïnvloedingsvaardigheden en leer je overtuigend argumenteren. De meest actuele thema’s op het gebied van leidinggeven, beïnvloeden en overtuigen komen aan bod.

In de bijeenkomsten staat de combinatie van theorie en praktijk centraal en discussieer je met medestudenten over de verschillende onderwerpen. Daarnaast krijg je ondersteuning via onze digitale leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle informatie die je nodig hebt om je studie succesvol af te ronden, zoals studiemateriaal en exameninformatie.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Master Effectief Leiderschap

Vakgebied

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.