Professional Master Change Leadership

Onderdeel van verschillende NVAO-geaccrediteerde Masters - 6 maanden

Vanaf

€ 6.501,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties veranderen voortdurend. Dit betekent dat bedrijfsprocessen en de mensen die daarbinnen actief zijn, zich steeds moeten aanpassen. Maar hoe geef je succesvol leiding aan deze veranderingen? In de Professional Master Change Leadership krijg je de kans je te verdiepen in de relatie tussen verandermanagement en leiderschap. Hierbij leer je veranderprocessen optimaal te begeleiden en verdiep je je in onderwerpen als strategie, organisatiekunde en persoonlijke effectiviteit. Op basis van eigen casuïstiek worden de onderwerpen naar de praktijk vertaald. Hierdoor is deze Professional Master bijzonder relevant en waardevol.

Vrijstelling

Deze Professional Master Change Leadership maakt deel uit van verschillende volledige Masteropleidingen van NCOI bijvoorbeeld de Master Management, Cultuur en Veranderen (MCC). Wil je verder studeren naar Master en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen.

Doelgroep

Je bent vanuit je functie nauw betrokken bij het aansturen van veranderingsprocessen. Je wilt je ontwikkelen op het gebied van management, organisatie en veranderingskunde.

Doel en opzet

Het programma bestaat uit 2 Masterclasses. In de Professional Master richt je je op het veranderingsproces van begin tot eind. Daarnaast verdiep je je in de leiderschapscompetenties die onmisbaar zijn bij het in goede banen leiden van veranderingstrajecten. De werkvormen zijn divers: praktijkopdrachten, discussies en cases wisselen elkaar af. NCOI maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een online leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Master Change Leadership

Vakgebied

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.