Professional Master Business Engineering/Technische Bedrijfskunde

Fase 1 van Masterprogramma Business Engineering - 1 jaar

Vanaf

€ 13.151,35

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je op Masterniveau ontwikkelen op het snijvlak van techniek en management? Wil je bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren, zowel bedrijfskundig, operationeel als financieel? Met deze Professional Master kijk je vanuit technisch en strategisch perspectief naar processen en productontwikkeling. Dit programma bestaat uit de eerste fase van de volledige Master Business Engineering van NCOI. Je bent dus verzekerd van een hoog niveau. Bovendien kun je, als je verder studeert, mogelijk vrijstellingen krijgen voor deze Master.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze manager, adviseur of professional binnen een technische en/of logistieke omgeving en je wilt je diepgaand ontwikkelen op het gebied van business engineering.

Doel en opzet

Het programma is opgebouwd uit 4 Masterclasses. Je verdiept je in logistiek en supply chain management aan de hand van onderwerpen als het ketenmodel, e-commerce, demandmanagement en het SCOR-model. Ook ga je in op alle belangrijke aspecten van succesvol strategisch management. Daarnaast ga je aan de slag met je kennis en kunde op het gebied van productieprocessen en manufacturing. Je maakt praktijkopdrachten om alles toe te passen, waarbij je werk zoveel mogelijk betrokken wordt. De topdocent uit de praktijk begeleid je hierbij persoonlijk. Tijdens de studie kun je gebruikmaken van onze professionele online leeromgeving. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je studie succesvol af te ronden.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Master Business Engineering/Technische Bedrijfskunde

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.