Professional Cloud Service Manager

Praktijkgerichte cloudtraining

Vanaf

€ 1.983,75

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Gaat je bedrijf over naar de cloud? Word jij verantwoordelijk voor cloudservicemanagement? Wil jij zorgen voor een optimale overgang en gebruik van de cloud? In deze training ga je in op de invloed van cloud computing op servicemanagement en operationele processen. Jij weet wat er allemaal bij komt kijken en biedt de ondersteuning die nodig is.

Voor wie

Je bent servicemanager (met een ITIL®-achtergrond), servicemanagementprofessional of cloud strategy and managementconsultant.

Aanpak

Je kijkt naar de effecten van cloud computing op operationele processen en de dienstverlening. Hierbij ga je in op wat nodig is om cloudservices succesvol te gebruiken in je organisatie. Je kunt zo cloudservicemanagement invoegen in een bestaande IT-omgeving.

Tijdens de training ga je aan de slag met verschillende opdrachten. Je past zo meteen toe wat je hebt geleerd. Na afloop weet je hoe je cloudtoepassingen inzet en zorg je voor meetbare service delivery en management.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig voor deze training. Een achtergrond in IT-servicemanagement is wel handig. Heb je nog geen of weinig ervaring? Kies dan eerst de training Cloud Technology Associate.

Studiemateriaal

Je gebruikt actuele literatuur. Hierbij wordt ook Engelstalig materiaal gebruikt. De training zelf is in het Nederlands. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze zeer moderne online leeromgeving e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt. Daarnaast kun je via e-Connect makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Professional Cloud Service Manager

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.