Powerboost Coachingsvaardigheden

0.5 dag - Geef jouw coachingsvaardigheden een boost

Vanaf

€ 293,45

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Boertien Vergouwen Overduin

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Toe aan een korte, snelle leerimpuls om je kennis van coachingsvaardigheden een boost te geven? Schrijf je dan nu in voor deze Powerboost! Tijdens deze Powerboost verdiep je je in uiteenlopende coachingsvaardigheden op basis van het GROW-model. Binnen een dagdeel krijg je van de trainer theorie aangeboden die je kennis weer een boost geeft. In korte werkvormen oefen je direct met het geleerde, zodat jij je coachingsvaardigheden kunt versterken. Na afloop van de Powerboost ben jij er weer klaar voor om jouw vaardigheden effectief in praktijk te brengen.

Jouw resultaat

  • Je hebt je kennis rondom coachingsvaardigheden opgefrist en kunt deze verbinden aan het GROW-model
  • Je hebt je inzicht vergroot in hoe je je coachingsvaardigheden kunt versterken in de praktijk
  • Je beschikt over praktische tips om de theorie in praktijk te brengen

Voor wie

Deze Powerboost is geschikt voor iedereen die zijn kennis wil opfrissen op het gebied van coachingsvaardigheden. Je hebt bijvoorbeeld eerder een training gevolgd over dit thema of wilt je in korte tijd snel ontwikkelen op dit gebied door middel van een korte leerimpuls.

Voor deelname aan deze training is enige voorkennis op het gebied van coaching noodzakelijk.

Aanpak

In een korte maar intensieve training krijg je theorie aangereikt die voor jou van belang is. De trainer neemt je mee in het GROW-coachingsmodel, waarmee je op een gestructureerde manier efficiënt leert coachen. Daarbij laat de trainer je direct oefenen met het toepassen van relevante coachingsmethodieken. De Powerboost is praktisch en concreet. Dit betekent dat we altijd een vertaalslag maken naar jouw werkpraktijk en hoe jij de kennis en vaardigheden kunt toepassen. Je sluit de Powerboost af met een actieplan om het geleerde in praktijk te brengen. Zo stimuleren we je om na de Powerboost je leerproces voort te zetten.

Waardering

8

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Powerboost Coachingsvaardigheden

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Boertien Vergouwen Overduin - Opleidersscore 8,4

Leiders in trainingen
Boertien Vergouwen Overduin beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het trainen van professionals en biedt innovatieve trainingsmethodieken met de allerhoogste return on investment. Onze missie is tweeledig: enerzijds de ontwikkeling van individuele talenten en anderzijds het optimaliseren van de performance van organisaties. Met onze trainingen haal je er alles uit wat erin zit, voor jezelf én je organisatie.