Post Bachelor Strategisch Opleiden

Praktijkgericht opleidingsprogramma voor hogeropgeleiden - 1 jaar

Vanaf

€ 4.726,85

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heb je te maken met het opleiden en ontwikkelen van personeel in je organisatie? Vaak wordt opleiden en trainen gezien als een belangrijk middel om veranderingen te ondersteunen. Deze Post Bacheloropleiding zal je inspireren om vanuit dit perspectief anders naar trainen en opleiden te kijken. Zo zul je na afronding leren en ontwikkeling in je organisatie altijd beschouwen als een combinatie van persoonlijke ontwikkeling en betere prestaties van je medewerkers.

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor medewerkers die (in)direct te maken hebben met opleiding en ontwikkeling van personeel in organisaties. De opleiding is interessant voor opleiders, opleidingsfunctionarissen, trainers, opleidingsadviseurs, consultants en P&O’ers.

Doel en opzet

Met dit programma ontwikkel je kennis en toepassingsmogelijkheden op het gebied van strategisch opleiden en de ontwikkeling van medewerkers. Daarbij krijg je inzicht in actuele ontwikkelingen op het gebied van opleiden. Je gaat aan de slag met organisatieverandering, technologische onderwijsontwikkelingen en leren op de werkplek. Theorie en praktijk worden gedurende de opleiding gecombineerd. Op die manier kun je het geleerde toepassen in je werkomgeving. Je koppelt deze nieuwe inzichten direct aan je eigen praktijk en je werkt daarmee aan de doelstellingen en opleidingsstrategie van je organisatie.

Tijdens de opleiding word je begeleid door deskundige docenten met veel ervaring in opleiden en ontwikkelen van volwassenen. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze professionele online leeromgeving. Daar vind je alles wat je nodig hebt om snel, eenvoudig en efficiënt te studeren.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn:

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Strategisch Opleiden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.