Post Bachelor Strategisch HRM en Employability

Praktische opleiding voor hogeropgeleiden - 1 jaar

Vanaf

€ 4.153,35

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning zijn belangrijke thema’s. Met name door ontwikkelingen als flexibilisering van arbeid, de nadruk op mobiliteit van werknemers en wetswijzigingen. In deze praktijkgerichte Post Bachelor worden alle actualiteiten op het gebied van mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning behandeld. Je ontwikkelt je tot een professional die de duurzame inzetbaarheid van personeel vergroot.

Doelgroep

Je bent werkzaam als HR-manager, loopbaanadviseur of je werkt op een andere manier aan de inzetbaarheid van mensen. Je wilt je op hoog niveau ontwikkelen en zorgen voor duurzame inzetbaarheid van personeel.

Doel en opzet

In deze opleiding ontwikkel je je op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid van personeel. Je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en trends op dit gebied, zoals flexibilisering van de arbeidsmarkt, agility van medewerkers en een leven lang leren. Door de opdrachten wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk. Je past wat je leert direct toe. Hierbij word je persoonlijk begeleid door ervaren topdocenten. Zij hebben zicht op de vernieuwingen en spelen hierop in tijdens de opleiding. Naast deze begeleiding kun je ook altijd terecht in onze professionele online leeromgeving, waar je meer informatie vindt over de opdrachten, voorbereidingen en planning van de bijeenkomsten.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Strategisch HRM en Employability

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.