Post Bachelor Recruitment-B

Korte en praktijkgerichte opleiding voor hogeropgeleiden - 6 maanden

Vanaf

€ 3.853,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je een recruiter die naast operationeel recruitment ook verantwoordelijk is voor de planning en organisatie van recruitment? Of wil je dit in de toekomst gaan doen? In deze Post Bachelor ontwikkel je kennis en nieuwe inzichten om planmatig en gestructureerd met recruitment om te gaan. Je gaat in op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, communicatie en recruitmentstrategie. Zo ben je in staat de doelstellingen van de organisatie te vertalen naar concrete recruitmentplannen, -projecten en -maatregelen. Na deze opleiding beschik je over alle kennis en inzichten die je nodig hebt om als professioneel adviseur van het management te kunnen optreden.

Doelgroep

Je bent werkzaam als recruiter, recruitmentmanager of als HR-manager en je bent verantwoordelijk voor recruitment in je organisatie. Je wilt recruitment effectief en efficiënt inzetten in je organisatie.

Doel en opzet

Tijdens de opleiding verdiep je je in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en het strategisch inzetten van recruitment. De vakkundige docenten hebben veel ervaring op het gebied van recruitment en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en inzichten. Zij zorgen voor een praktijkgericht programma door opdrachten en cases zoveel mogelijk te betrekken op je eigen werkomgeving. Zo pas je je nieuwe kennis en inzichten direct toe en heb je er meteen profijt van. Naast de persoonlijke begeleiding van de docenten kun je ook altijd terecht in onze professionele online leeromgeving. Daar vind je alle informatie voor de studie, zoals voorbereidingen voor de bijeenkomsten en opdrachten.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Recruitment-B

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.