Post Bachelor Procesmanagement

Praktisch programma voor hogeropgeleiden - 4 maanden

Vanaf

€ 3.264,85

Duur

4 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Procesmanagement heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en staat sterk in de belangstelling bij veel organisaties. Steeds meer organisaties kiezen voor lean als businessstrategie om meer waarde te creëren. Wil je dit succesvol kunnen toepassen in je werk? Dan is deze Post Bachelor de juiste keuze voor jou. Onder begeleiding van topdocenten leer je manieren om verspilling te verminderen en doorlooptijd te reduceren. Zo creëer je meer waarde voor de klant, wordt de kwaliteit van je product of dienst verbeterd en worden de kosten verminderd. Door de praktijkgerichte opzet kun je de opgedane kennis direct toepassen in je organisatie.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en hebt een grote belangstelling voor proces- en rendementsverbeteringen in je organisatie. Je bent bijvoorbeeld leidinggevende met verantwoordelijkheid voor kwaliteit en processen of je adviseert het management bij vraagstukken op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement. Voor zowel geïnteresseerden uit het vakgebied productie als deelnemers uit dienstverlenende organisaties is deze opleiding uitermate geschikt.

Doel en opzet

In deze opleiding leer je effectief invulling geven aan procesmanagement. De opleiding heeft een sterk praktijkgerichte opzet, zodat je direct de meerwaarde ervan merkt in je werk. Je werkt aan een aantal praktijkopdrachten en in de bijeenkomsten voer je discussies van hoog niveau met je medestudenten. De opleiding wordt verzorgd door praktijkdocenten, die zelf veel ervaring hebben met procesmanagement. Voor jou zijn zij de ideale sparringpartner. Tijdens de opleiding heb je toegang tot onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving, waar je alles vindt wat je nodig hebt om de studie succesvol af te ronden.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Kwaliteits- en Procesmanager, Change Manager

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Procesmanagement

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.