Post Bachelor Passend Onderwijs (PO)

Begeleid je leerlingen op hun eigen niveau - 9 maanden

Vanaf

€ 4.626,85

Duur

9 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt maatwerk leveren binnen je klas en zo het beste uit je leerlingen halen. Deze opleiding Post Bachelor Passend Onderwijs (PO) helpt je daarbij. Je krijgt technieken aangereikt om kinderen met dyslexie en hoogbegaafde kinderen in je klas te helpen. Soms vraagt dat om een alternatieve aanpak. In deze opleiding leer je hoe je kunt differentiëren en waar je daarbij op moet letten.

Doelgroep

Je geeft les in het primair onderwijs en wilt beter leren inspelen op de individuele behoeften van je leerlingen.

Doel en opzet

In deze opleiding zet je in op passend onderwijs binnen het primair onderwijs. Je verdiept je in de verschillende leerbehoeften van je leerlingen en leert hierop inspelen. Daarnaast verdiep je je in dyslexie en hoogbegaafdheid. Door dit vroeg te signaleren kun je ook deze leerlingen gemotiveerd houden en zo goed mogelijk ondersteunen in hun schoolcarrière.

Praktijktoepassing

De praktijkopdrachten zijn gericht op het toepassen van kennis en vaardigheden in de onderwijspraktijk. Indien je niet werkzaam bent in het onderwijs, is het nodig om een onderwijsinstelling in je omgeving te benaderen, zodat je een geschikte praktijksituatie hebt waarin je de praktijkopdrachten kunt uitvoeren.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Passend Onderwijs (PO)

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.