Post Bachelor Organisatiepsychologie

Verdiepend en praktijkgericht programma voor hogeropgeleiden - 1 jaar

Vanaf

€ 4.153,35

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je in je rol als manager of organisatieadviseur het beste uit je organisatie halen? In deze praktijkgerichte Post Bacheloropleiding kijk je kritisch naar de samenwerking tussen medewerkers. Je gaat je bezighouden met de werking van het menselijk gedrag binnen organisaties en werksituaties. Daarnaast worden actuele ontwikkelingen behandeld op het gebied van arbeid, gezondheid en psychologie van verandering. Onder andere wordt hier de problematiek waar veel organisaties mee te maken hebben behandeld zoals stress en burn-outs. Onze ervaren docenten begeleiden je bij het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk. In combinatie met je werkervaring is dit erg effectief.

Doelgroep

Ben je een manager, personeelsmanager, organisatieadviseur of verandermanager? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor je. Deze opleiding is ook interessant als je hoger opgeleid bent en je je verder wilt ontwikkelen op het gebied van organisatiepsychologie.

Doel en opzet

In deze praktijkgerichte opleiding til je je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau. Je verdiept je in organisatiepsychologie met een praktijkgerichte aanpak. Je gaat in je eigen werksituatie aan de slag met diverse praktijkopdrachten. De opdrachten gaan in op de verschillende onderwerpen die behandeld worden, zoals arbeid en gezondheid, coaching en begeleiding, psychologie van verandering en leiderschap. Onze zeer ervaren topdocenten uit de praktijk zorgen dat alle essentiële thema’s aan bod komen. Zij begeleiden je persoonlijk bij de opdrachten. Zo pas je direct toe wat je leert. Naast de begeleiding van de docenten kun je ook terecht in onze online leeromgeving en kun je gebruikmaken van actuele literatuur.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Organisatiepsychologie

Vakgebied

Psychologie

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.