Post Bachelor Mobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid

Korte en praktijkgerichte opleiding voor hogeropgeleiden - 6 maanden

Vanaf

€ 3.179,85

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe zorg je dat je personeel betrokken is en zich blijft ontwikkelen om mee te groeien met de ontwikkelingen in de markt? Hoe houd je medewerkers vitaal en hoe verhoog je voor hen het werkplezier? Binnen HR wordt mobiliteit en duurzame inzetbaarheid een steeds belangrijker onderwerp. In deze praktijkgerichte opleiding ontdek je hoe je investeert in flexibele, betrokken en gezonde medewerkers en daarmee in een duurzaam bestaan van je organisatie.

Doelgroep

Je bent werkzaam als HR-manager, loopbaanadviseur of je werkt op een andere manier aan de mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van personeel. Je wilt je kennis en vaardigheden op dit gebied graag op hoog niveau ontwikkelen.

Doel en opzet

In deze opleiding ontwikkel je je op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid van personeel. Je verdiept je in duurzaamheid bij zowel jonge als oudere werknemers, je krijgt zicht op de factoren die duurzame inzetbaarheid beïnvloeden en je krijgt effectieve instrumenten aangereikt om de inzetbaarheid te verbeteren. Daarnaast ga je aan de slag met mobiliteitsbeleid en leer je hoe je mensen in beweging krijgt om zich te blijven ontwikkelen.

Je wordt tijdens de opleiding persoonlijk begeleid door ervaren docenten uit de praktijk. Zij koppelen de theorie voortdurend aan de praktijk, zodat je alles direct leert toepassen in je werk. Bovendien hebben de docenten zicht op de vernieuwingen in het vakgebied en spelen zij uitgebreid hierop in. Ook kun je gebruikmaken van onze professionele online leeromgeving. Binnen deze omgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Mobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.