Post Bachelor Leidinggeven voor Bouwcoördinatoren in het PO

Praktische opleiding gericht op onderwijsmanagement binnen het PO - 6 maanden

Vanaf

€ 3.953,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je met de juiste vaardigheden en gedegen kennis van onderwijsmanagement de ontwikkelingen in je organisatie in kaart brengen en beheren? Met deze Post Bachelor krijg je praktische handvatten aangereikt om je coördinerende taken professioneel uit te voeren. Je inspireert leerkrachten, lost problemen op, hebt een frisse visie op het functioneren van de school en je hebt een goede verstandhouding met ouders, scholen en andere instanties. Daarmee ben je een deskundige, gemotiveerde leider die zeer belangrijk is voor je school.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze leerkracht of intern begeleider in het primair onderwijs en je wilt je ontwikkelen tot bouwcoördinator.

Doel en opzet

In deze praktijkgerichte opleiding maak je op diepgaande wijze kennis met het bestuur en management binnen het onderwijs. Je bekwaamt je in het voeren van lastige gesprekken, het leiden van vergaderingen en het invoeren van veranderingen tijdens een project. Met behulp van zeer ervaren praktijkdocenten kun je de theorie concreet in je eigen werkomgeving toepassen.

De opleiding wordt verzorgd door topdocenten uit het onderwijs. Zij weten alles van het vak. Bovendien maken wij alleen gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast vind je alles wat je nodig hebt voor je studie in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Praktijktoepassing

De praktijkopdrachten zijn gericht op het toepassen van kennis en vaardigheden in de onderwijspraktijk. Indien je niet werkzaam bent in het onderwijs, is het nodig om een onderwijsinstelling in je omgeving te benaderen, zodat je een geschikte praktijksituatie hebt waarin je de praktijkopdrachten kunt uitvoeren.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 6-8 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Post Bachelor Leidinggeven voor Bouwcoördinatoren in het PO

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.