Persoonlijke Kracht en Uitstraling PE

Optimale inzet van je kwaliteiten - 3 dagen

Vanaf

€ 2.040,15

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als professional worden steeds meer van je taken gedigitaliseerd, wat ertoe leidt dat interpersoonlijke vaardigheden belangrijker worden. Met deze training ga jij aan de slag met je zelfpresentatie en uitstraling, zodat jij inspeelt op deze belangrijke verschuiving. Je leert op welke wijze je boodschappen krachtiger kunt formuleren en overtuigender kunt brengen, zodat je je inspraak vergroot. Alle belangrijke thema's komen aan bod, waaronder belemmerende overtuigingen, gedragspatronen en vitaliteit. Ook ontwikkel je vaardigheden om assertiever te communiceren en op welke wijze je adequaat inspeelt op weerstand en blokkades. Zo zorg je ervoor dat je inspeelt op de veranderende markt en collega's voorblijft. Bovendien werk je met deze training aan je PE-verplichting.

Voor wie?

Je merkt dat binnen de financiële sector de vraag naar adviesvaardigheden toeneemt en wilt hier als professional actief op inspelen. Met deze training zorg jij ervoor dat je je kwaliteiten optimaal inzet, jezelf sterk presenteert en daarmee een stap voor hebt op collega's. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training staat jouw persoonlijke ontwikkelvraag centraal. Je brengt je sterkten en zwakten in kaart en verkrijgt meer zelfinzicht. Hiermee versterk je je zelfvertrouwen en daadkracht. Ook ontwikkel je vaardigheden om je houding en stemgebruik af te stemmen op gesprekspartners, zodat je meer invloed kunt uitoefenen tijdens gesprekken. Hierbij word je begeleid door ervaren trainers die afkomstig zijn uit de beroepspraktijk. Zij zorgen ervoor dat je de koppeling maakt tussen theorie en praktijk. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, specialist op het gebied van interpersoonlijke trainingen.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Persoonlijke Kracht en Uitstraling PE

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.