Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden (Praktijkopleiding AA MKB)

Versterk jouw effectiviteit - 3 dagen

Vanaf

€ 2.008,85

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor iedere beroepsbeoefenaar en zeker als accountant is het belangrijk dat je inzicht hebt in je eigen persoonlijkheid en gedrag. Dat gaat je helpen bij de contacten met klanten en collega's. Jouw gedrag bepaalt mede hoe anderen op je reageren. Als je jouw gedrag kunt aanpassen, wordt het omgaan met uiteenlopende situaties een stuk makkelijker. In deze boeiende training ontdek je je eigen sterke punten en verwerf je de vaardigheden om effectiever te communiceren en overtuigen.

Voor wie?

Je volgt de Praktijkopleiding AA MKB of Praktijkopleiding RA en moet voldoen aan de door NBA/RPO gestelde eisen van het verplichte trainingsprogramma. Dat betekent dat je tijdens de 3 jaar durende praktijkopleiding jaarlijks minimaal 3 trainingsdagen moet bijwonen.

Deze training is uitsluitend bedoeld voor trainees die de praktijkopleiding volgen. Met de 1-daagse training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden ontwikkel je bovendien een aantal belangrijke competenties die iedere beroepsbeoefenaar zich eigen zou moeten maken.

Aanpak

In deze training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden (Praktijkopleiding AA MKB) nemen we jouw persoonlijkheid en communicatiestijl als basis om je tot nieuwe inzichten en vaardigheden te brengen. Door middel van verschillende praktijkopdrachten vergroot je zowel het inzicht in jezelf als in anderen. Zo leer je effectief communiceren naar individuen en groepen in uiteenlopende situaties. Ook krijg je handvatten aangereikt zodat je juist kunt omgaan met spanning en emoties. Doordat je met verschillende situaties oefent, maak je je deze technieken snel eigen. Zo kun je ze na afloop van deze training direct toepassen in je contact met collega's en klanten.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden (Praktijkopleiding AA MKB)

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.