Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden PE

Praktijkgerichte (PE) training 3 dagen

Vanaf

€ 2.048,85

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Uiteraard wil je als professional een juiste basis leggen voor het vervolg van je verdere carrière. Daarom is het essentieel dat je je menselijke vaardigheden verder ontwikkelt en je inspraak bij besluitvorming vergroot. Deze training biedt je de kans om je beïnvloedingsvaardigheden te versterken én om je PE-punten binnen te halen. Tijdens de training ga je aan de slag met je houding en verkrijg jij meer inzicht in je manier van handelen. Je ontwikkelt vaardigheden om anderen op een natuurlijke wijze effectief te beïnvloeden en leert hierbij diverse technieken om meer inzicht in de ander te verkrijgen. Zo zorg je ervoor dat jij in deze turbulente omgeving je positie binnen de organisatie behoudt of versterkt.

Resultaat

  • Je begrijpt comptabele aspecten van transacties en gebeurtenissen en kunt deze vertalen in journaalposten
  • Je hebt zicht op de inrichting en structuur van een comptabele systeem
  • Je begrijpt hoe consolidatie werkt en kunt de verschillen tussen commerciële en fiscale jaarrekeningen analyseren

Voor wie?

Je bent professional en kent het belang van permanente educatie binnen de branche. Om succesvol te zijn binnen je organisatie en daarbuiten is het van belang om jezelf eerlijk een spiegel voor te kunnen houden. Een absolute voorwaarde om stappen voorwaarts te kunnen zetten in je carrière. Kies daarom voor deze training en ontwikkel meer inzicht in jezelf en in jouw manier van handelen. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Wij als professionals kennen het belang van Permanente Educatie binnen de branche. Daarbij zorgen ontwikkelingen binnen de markt ervoor dat soft skills steeds belangrijker worden. Tijdens deze training maak je een unieke combinatie van beide. Je werkt aan je competenties op het gebied van zelfinzicht en leert hierbij diverse beïnvloedingsvaardigheden én je ontvangt PE-punten. Om je zelfbewustzijn te vergroten ga je aan de slag met je sterkten, zwakten en de manier waarop jij overkomt op anderen. Alle belangrijke thema's komen hierbij aan bod. Onder begeleiding van ervaren trainers leer jij deze situaties op verschillende manieren benaderen en je inspraak tijdens gesprekken vergroten.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden PE

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.