Personenschade Licht Letsel: Interculturele Communicatie

Module uit de Leergang Personenschade Licht Letsel

Vanaf

€ 698,95

Duur

1 maand

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Door technologische en economische ontwikkelingen wordt de wereld steeds kleiner en komen we vaker in aanraking met andere culturen. Hierdoor wordt kennis van de invloed van cultuur op communicatie belangrijker, ook voor jou als financieel professional. Je wilt immers ook klanten met een andere culturele achtergrond optimaal van dienst kunnen zijn. Daarvoor is het belangrijk dat je effectief met hen kunt communiceren, zodat je elkaar goed begrijpt. Met deze korte, praktijkgerichte training ontwikkel je de vaardigheden die dit mogelijk maken.

Vrijstellingen

Deze training kun je inbrengen in de volledige Leergang Personenschade Licht Letsel van NIBE-SVV. De leergang is opgezet en wordt geactualiseerd in nauw overleg met de Adviesraad Leergangen Letselschade.

Jouw loopbaan

Je wilt succesvol leren omgaan met diversiteit. Je wilt professioneel en effectief kunnen communiceren met mensen uit niet-westerse culturen. Dan is deze korte training zeer geschikt voor jou. De training is tevens onderdeel van de Leergang Personenschade Licht Letsel.

Wil je je na het volgen van deze training verder verdiepen in licht letsel? Dan raden we je aan de hele Leergang Personenschade Licht Letsel te volgen.

Doel en opzet

Met deze training ontwikkel je kennis, inzicht en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol en efficiënt te communiceren met niet-westerse mensen. Daarvoor train je vaardigheden en neem je kennis van diverse richtlijnen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: cultuur van niet-westerse allochtonen, kinderen van migranten en vooroordelen. Van je ervaren docent krijg je praktische tips voor bijvoorbeeld taalgebruik en huisbezoeken.

Wil je verder studeren en de complete Leergang Personenschade Licht Letsel volgen? Dan dien je eerst de module Aansprakelijkheid en schadebehandeling, en vervolgens de modules Personenschaderegeling en Communicatieve vaardigheden te volgen.

Vooropleiding

Wij gaan uit van minimaal MBO-werk- en -denkniveau. Houd er ook rekening mee dat deze training voortborduurt op algemene kennis van de financiële dienstverlening zoals aangeboden in Wft-modules.

Studiebelasting en duur

De training duurt 1 dag. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 8 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven.

 

Personenschade Licht Letsel: Interculturele Communicatie

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.