Personenschade Licht Letsel: Communicatieve Vaardigheden

Module uit de Leergang Personenschade Licht Letsel

Vanaf

€ 1.742,56

Duur

1 maand

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Communicatieve vaardigheden spelen een grote rol bij het proces van het afhandelen van schade. Je houding en gedrag als financieel professional heeft veel invloed op een goed verloop van dat proces. Je moet goed kunnen omgaan met klanten die vaak emotioneel zijn. Ook is het van belang dat je alle informatie juist verwerkt en ordent, helder communiceert met verschillende partijen en stevig in je schoenen staat bij onderhandelingen. Zo kun je processen sturen en beheersen, zodat de afhandeling snel verloopt. In deze korte, praktijkgerichte training van NIBE-SVV werk je aan de communicatieve vaardigheden die hiervoor onmisbaar zijn.

Vrijstellingen

Deze training kun je inbrengen in de volledige Leergang Personenschade Licht Letsel van NIBE-SVV. De leergang is opgezet en wordt geactualiseerd in nauw overleg met de Adviesraad Leergangen Letselschade.

Jouw loopbaan

Je bent een (aankomend) schadebehandelaar of acceptant en je wilt graag op een snelle, effectieve en praktijkgerichte manier je communicatieve vaardigheden optimaliseren. Dan is deze training zeer geschikt. Ook als je werkzaam bent in een andere rol als financieel professional, kan deze training interessant zijn.

Wil je je na het volgen van deze training verder verdiepen in licht letsel? Dan raden we je aan de hele Leergang Personenschade Licht Letsel te volgen.

Doel en opzet

Doel van de training is dat je kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt om succesvol mondeling en schriftelijk te communiceren. Met deze korte en efficiënte training leg je een stevige basis. Je bekwaamt je op de gebieden telefonische en schriftelijke communicatie, onderhandelingstechniek en dossiervorming. De training wordt gegeven door een docent uit de beroepspraktijk en is zeer praktijkgericht en toegankelijk.

Wil je verder studeren en de complete Leergang Personenschade Licht Letsel volgen? Dan dien je eerst de module Aansprakelijkheid en schadebehandeling en vervolgens de module Personenschaderegeling te volgen.

Vooropleiding

Wij gaan uit van minimaal MBO-werk- en -denkniveau. Houd er ook rekening mee dat deze opleiding voortbouwt op algemene kennis van de financiële dienstverlening.

Studiebelasting en duur

De training duurt 3 dagen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 7 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

 

Personenschade Licht Letsel: Communicatieve Vaardigheden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.