Online Marketing Manager

10 maanden - Grip op je online marketingteam

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben jij werkzaam als marketingprofessional en ambieer je een functie op managementniveau? Tijdens deze opleiding breng je op praktijkgerichte wijze de huidige marketinginspanningen van je organisatie in kaart. Daarbij doe je nieuwe inzichten op om creatieve oplossingen aan te dragen voor uiteenlopende marketingvraagstukken. Ook krijg je handvatten aangereikt om je online inspanningen te structureren en effectief te vertalen naar een gefundeerde middelenstrategie. Zo ontwikkel je vaardigheden om maximaal rendement uit je marketingeuro te halen. SRM staat niet voor niets bekend als hét opleidingsinstituut voor marketingprofessionals. Met een officieel diploma van SRM geef je je carrière een flinke boost.

Wat ga je leren

  • Je kunt de werking van de belangrijkste online marketingmiddelen doorgronden
  • Je weet waar je online marketingspecialisten op kunt aansturen
  • Je ziet in waar je online marketingbureaus op moet beoordelen
  • Je bouwt een netwerk op van kundige online marketingprofessionals
  • Je weet welke middelen de meeste waarde toevoegen in de funnel
  • Je kent de mogelijkheden tussen de verschillende online marketingmiddelen
  • Je hebt je ontwikkeld tot een online marketing- en/of communicatiemanager die weet hoe online middelen worden ingezet om de (online) marketingdoelstellingen te behalen

Voor wie

Je ambieert een functie als online marketingmanager, je bent net gestart in deze functie of je wilt je verder ontwikkelen in deze functie. Daarbij wil je je kennis en inzichten op het gebied van online marketing verder uitbreiden, zodat je je team nog beter kunt begeleiden naar de realisatie van marketingdoelstellingen. Daarbij ken je de waarde van een officieel SRM-diploma en wil jij je met dit waardevolle diploma sterk onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Programma

In deze unieke opleiding van SRM word je volledig klaargestoomd voor een functie als online marketingmanager. Je ontwikkelt de vaardigheden om online marketingmiddelen optimaal in te zetten ten behoeve van de marketingdoelstellingen. Zo ontdek je synergieën tussen de verscheidene online marketingmiddelen en leer je hoe je maximaal rendement uit de huidige marketinginspanningen kunt behalen. Ook ontwikkel je vaardigheden om campagnestrategieën te bedenken, te briefen en efficiënt uit te laten voeren door jouw team van marketingprofessionals. Na afloop van deze opleiding kun jij online marketingcampagnes succesvol managen en zorg je voor maximaal rendement.

Topdocenten uit de praktijk

De docenten worden door SRM zorgvuldig geselecteerd. Vakkennis binnen online markten, ruime en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten zijn de belangrijkste criteria. Op elke bijeenkomst wordt een docent ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten daarvan in aanraking komt. Hierdoor weten de docenten de theorie eenvoudig te vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

Vervolg

Wil je na Online Marketing Manager nog meer leren? Misschien is de volgende optie interessant voor jou:

  • Online Marketing Manager
  • SRM Executive Master Digital Marketeer C
  • Executive Master Digital en Geïntegreerde Marketingcommunicatie

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Online Marketing Manager

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure