Masterclass Online Branding

Onderscheid je merk met een sterke online branding strategie - 2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als merk wil je het liefst onderscheidende en unieke associaties oproepen bij je doelgroep. Met deze uitdagende training van onze businesspartner SRM leer je hoe je dit gewenste effect bereikt en je naams- en propositiebekendheid vergroot. De training wordt verzorgd op C-niveau. Je gaat aan de slag met verschillende communicatie-uitingen en ontwikkelt expertise om hiermee te laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat juist jouw merk zo geschikt maakt. Wat je leert, pas je direct toe binnen je eigen werkomgeving. Je merkt dan ook direct resultaat. Deze training biedt de meest actuele inzichten en toepassingen en wordt verzorgd door topprofessionals uit de markt.

Je resultaat

Na afloop van de training heb je goed zicht op de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van online branding. Je kunt je merk en product sterk onderscheiden binnen de markt. Je kunt online branding effectief inzetten en aansluiten op campagnes lager in de funnel. Daarbij kun je branding inzetten en effectief de dialoog aangaan met je doelgroep.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn merkpositie online wil versterken. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als (online) marketeer, brandmanager of communicatieprofessional.

Aanpak

Deze training staat in het teken van succesvolle online branding. Je leert hoe je je doelgroepen enthousiasmeert over je merk door hen te vertellen en laten ervaren wie jij bent en waar je voor staat. Hiervoor ontwikkel je vaardigheden om de dialoog aan te gaan met je doelgroep. Zo leer je je marketing- en communicatie-uitingen nóg beter afstemmen op hun wensen en behoeften. Met deze nieuwe kennis en inzichten kun je een effectieve online branding strategie ontwerpen, waarmee je je merk én de branding doelstellingen effectief ondersteunt.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Masterclass Online Branding'.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Branding en strategie

  • Customer journey en custumer experience
  • Bouwstenen van succesvolle branding
  • Online branding strategie
  • Thought leadership en content
  • Meten impact van online branding op relevante KPI's

Online branding

  • Onderscheidend vermogen
  • Effectieve associaties in het online tijdperk
  • Branding als dialoog
  • Branding als middel: koppeling met de rest van de funnel
  • Randvoorwaarden online branding
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Online Branding duurt 2 dagen.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Lesgeld: € 1.490,-
Studiemateriaal: € 76,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Masterclass Online Branding

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure