Notuleren in de Boardroom

Training over beknopt en concreet notuleren

Vanaf

€ 1.395,70

Duur

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Schoevers

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Notuleren is een vak en zeker als je dit moet doen tijdens een belangrijk overleg van de directie. Want hoe zorg je ervoor dat je de hoofdzaken niet mist, omdat je te veel bezig bent met het noteren van bijzaken? En welke informatie is vertrouwelijk en mag je niet zo maar in een verslag zetten? In deze korte training ontdek je hoe je je kunt voorbereiden op een strategisch overleg. Je leert optimaal samenwerken met de voorzitter en oefent met het onderscheiden van hoofd- en bijzaken tijdens complexe discussies. Na deze training leg jij zelfverzekerd na elk overleg een mooie samenvatting op het bureau van de directeur.

Je resultaat

Na afloop van deze praktische training heb je inzicht in verschillende vergadertechnieken en ken je de onderlinge rolverdeling tijdens een strategisch overleg. Je weet hoe je je vooraf kunt voorbereiden en vormt een goed team met de voorzitter. Je kunt prima de hoofdzaken onderscheiden van de bijzaken en schrijft mooie samenvattingen waar iedereen iets aan heeft.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor supportprofessionals die regelmatig aantekeningen moeten maken tijdens strategische overleggen van de directie. Als je graag concrete, beknopte verslagen zonder poespas wilt schrijven, dan is deze training heel geschikt voor jou!

Aanpak van de training

In deze praktijkgerichte training leer je hoe je concreet en gericht notuleert in de boardroom. Door goed te luisteren leer je hoe je relevante zaken oppikt en je ontdekt welke informatie je kunt weglaten. Met verschillende oefeningen breng je deze vaardigheden direct in praktijk. Bovendien wordt de training in kleine groepen met maximaal 12 deelnemers verzorgd, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt. Daarom beloven we jou dat je met de training veel resultaat boekt.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Notuleren in de Boardroom

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Schoevers - Opleidersscore 6,5

Schoevers. Dan ben je meer waard.
Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers dé aanbieder van MBO- en HBO-opleidingen en trainingen voor secretaresses en managementondersteuners. Onze opleidingen bieden een geweldige carrièrestart voor jonge, gedreven en servicegerichte mensen. Daarnaast biedt Schoevers een compleet pakket van opleidingen en trainingen voor werkende supportprofessionals en voor professionals die een overstap maken richting dit vakgebied.