Neem een optie op NIMA A Online Marketeer – E-learning en examentraining

NIMA A Online Marketeer – E-learning en examentraining

NCOI, de grootste NIMA-opleider van Nederland en officieel Education Partner - 3 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u snel klaargestoomd worden voor uw NIMA-examens NIMA A1 en A2 Online Marketing? En wilt u het liefst de leerstof zelfstandig doornemen, waar en wanneer dat u het beste uitkomt? Dan is deze opleiding iets voor u. U kunt online via e-learning zelf aan de slag met de theorie van de opleiding NIMA A Online Marketeer. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de NIMA-examens voor het diploma NIMA A Online Marketing.

NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales. Met een NIMA-diploma toont u uw kennis, vaardigheden en werkervaring aan. NIMA-diploma’s worden sterk gewaardeerd door het bedrijfsleven en met een NIMA-diploma zet u dan ook een hele mooie stap in uw carrière.

Education Partner van NIMA

NCOI is door NIMA benoemd als Education Partner. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat onze opleiding NIMA A Online Marketeer – E-learning en examentraining voldoet aan de eisen van NIMA. Door deze samenwerking kunnen wij u ideaal voorbereiden op de officiële NIMA-examens. Dit doen we met succes, want in de afgelopen jaren zijn er tienduizenden studenten opgeleid via NCOI. Dit komt door onze praktijkgerichte aanpak, waarbij de docenten de theorie vertalen naar praktische kennis en vaardigheden die u direct in uw eigen praktijk kunt toepassen. Met een NIMA-opleiding van NCOI maakt u dus duidelijk de juiste keuze.

Doelgroep

U wilt graag in uw eigen tijd en tempo het diploma NIMA A Online Marketing behalen.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding gaat u via e-learning zelfstandig aan de slag met de leerstof van de opleiding NIMA A Online Marketeer. In onze moderne online leeromgeving vindt u ook praktijkgerichte opdrachten die u helpen de leerstof sneller onder de knie te krijgen. Daarnaast kunt u via de online leeromgeving deelnemen aan een examentraining. Onder begeleiding van ervaren docenten oefent u (meerkeuze)vragen die u kunt tegenkomen in uw echte examen. De leeromgeving is interactief. Dat wil zeggen dat het systeem uw kennisniveau leert inschatten en u steeds uitdagende opdrachten blijft voorleggen. Zo wordt u optimaal voorbereid op een succesvolle afronding van de officiële NIMA-examens voor het diploma NIMA A Online Marketing.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Diploma

De examens legt u af bij NIMA. Behaalt u hiervoor een voldoende, dan ontvangt u het waardevolle NIMA-diploma 'NIMA A Online Marketing'. U heeft als voordeel dat u wordt ingeschreven in het officiële NIMA-diplomaregister. Het register geeft inzicht in wie, wanneer, welke NIMA-diploma’s heeft behaald.

NIMA-examen

De examens voor het diploma NIMA A Online Marketing worden regelmatig aangeboden. Zie voor de actuele data www.nima.nl. Dit examen bestaat uit 2 onderdelen: NIMA A1 Online Marketing en NIMA A2 Online Marketing.

Programma

U gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

NIMA A1 Online Marketeer

 • Online marketing
 • Customer journey
 • Marketingfunnel
 • Virtual, augmented, mixed reality
 • Online advertising
 • Affiliate marketing
 • Social media
 • Zoekmachinemarketing
 • E-mailmarketing
 • Website-usability
 • Contentmarketing
 • Analytics binnen online marketing

NIMA A2 Online Marketeer

 • Zoekmachinemarketing
 • Online advertising
 • Social media
 • E-mailmarketing

NIMA-examentraining

 • Gerichte voorbereiding op NIMA-examens
 • Oefenen van opgaven
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

 • Duur van de opleiding: 3 maanden
 • E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 690,-

Trainingsmateriaal: € 100,-

Examen NIMA A1 Online Marketing: € 275,-*

Examen NIMA A2 Online Marketing: € 399,-*

Reprorechten: € 15,-

Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

* De prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen van NIMA.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

NIMA A Online Marketeer – E-learning en examentraining

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.