Next Customer Big Data Analytics

Onderdeel van Next Financial Professional en Next Insurance Professional

Vanaf

€ 980,99

Duur

1 maand

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Door het stijgend aantal digitale transacties ontstaat er veel data. Dit zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor je organisatie. Met een goede analyse is er namelijk veel informatie uit deze data te halen. In deze opleiding verdiep je je in alle relevante informatie over big data en leer je big-data-analytics in finance toepassen. Er wordt ook ingegaan op de veranderingen in de financiële markt en de kansen die hierdoor ontstaan. Zo ben je in korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en laat je zien dat je een toekomstgerichte financieel professional bent. Deze opleiding is onderdeel van de volledige leergangen Next Financial Professional en Next Insurance Professional.

Vrijstellingen

Deze opleiding Next Customer Big Data Analytics kun je inbrengen in de volledige leergangen Next Financial Professional en Next Insurance Professional.

Als je alle modules en de afrondende eindopdracht van de volledige leergang Next Financial Professional of Next Insurance Professional met goed gevolg afrondt, ontvang je respectievelijk het diploma Next Financial Professional of het diploma Next Insurance Professional.

Jouw loopbaan

Wil je een heldere visie ontwikkelen op de mogelijkheden van big data in de financiële sector? Dan is dit dé opleiding voor jou. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor financieel dienstverleners bij banken en verzekeraars. Ook voor marketeers, marketingmanagers, databasemarketeers, DM-specialisten en campagnemanagers is deze opleiding geschikt.

Wil je na het afronden van deze opleiding je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Dan raden we je aan de leergang Next Financial Professional of Next Insurance Professional te volgen. Ook onze nieuwe opleiding Post HBO Informed Data-driven Insurance is waarschijnlijk interessant voor jou.

Doel en opzet

Het doel van deze opleiding is inzicht te geven in het werken met big data in de financiële wereld. Je leert over databronnen en -analyse. Centraal daarin staat de rol van big data binnen de financiële markt. Denk bijvoorbeeld aan betere voorspellingen over het gedrag van je klanten door de demografische gegevens te combineren met uitgavepatronen. Of aan het inzetten van sociale robots om je klanten nog beter online van dienst te zijn. Aan het einde van de opleiding heb je een duidelijk beeld hoe je big data succesvol kunt inzetten in je eigen organisatie. Je kunt je eigen big-datastrategie ontwikkelen en de gegenereerde customer insights gebruiken om de customer experience te verbeteren.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen speciale vooropleiding vereist.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 1 maand. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

 

Next Customer Big Data Analytics

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.