Nederlands voor anderstaligen (niveau A1->A2) (NTI)

Vanaf

€ 407,00 incl. BTW

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk

Na afloop van de cursus kun je examen doen voor de onderdelen Lezen, Luisteren, Spreken en Schrijven van het officiële Inburgeringsexamen van DUO. Dit is niet verplicht. Je meldt je zelf aan voor dit examen. Kijk voor meer informatie op www.inburgeren.nl. 

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een waardevol certificaat aanvragen voor €35 waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken. Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Na deze cursus kun je verder met de cursus Nederlands als Tweede Taal (NT2) - Programma I (niveau A2 tot B1).

In deze cursus zit alles wat je nodig hebt om Nederlands te leren. Je leert met behulp van een lesboek en online leeromgeving met veel extra oefenmateriaal, video's, toetsen en woordenlijsten. De cursus bevat de volgende onderwerpen:

  • Kopen en verkopen
  • Diensten
  • Gezond en niet gezond
  • Relaties
  • Onderwijs en opleiding
  • Kunst en cultuur
  • Werk
  • Nieuws, weer en verkeer

Houd er rekening mee dat alle communicatie en het lesmateriaal in het Nederlands is.

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen doe je bij NTI.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

Nederlands voor anderstaligen (niveau A1->A2) (NTI)

Vakgebied

Taalcursussen

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.