Nationale Opleiding tot Marktmeester

Praktische vaardigheden en kennis voor de marktmeester

Vanaf

€ 4.485,10

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als marktmeester zorg je ervoor dat de organisatie van de markt vlekkeloos verloopt. Zo controleer en handhaaf je onder meer de orde op de markten. Je moet daarom over de nodige juridische en organisatorische kennis beschikken. Ook moet je communicatief sterk zijn. Deze opleiding zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Je gaat namelijk direct in de praktijk aan de slag. Wanneer je deze opleiding met succes hebt afgerond, ben je prima in staat om de rol van marktmeester efficiënt te vervullen.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding heb je alle kennis in huis om markten te organiseren. Je bent bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van markten en kunt daardoor adequaat handhaven. Door helder te communiceren en te luisteren naar je klanten ontwikkel je een prettige werkrelatie waarbij je weet wat je van elkaar kunt verwachten.

Doelgroep

Je bent of wordt binnenkort marktmeester. Ook als je al langere tijd marktmeester bent, is deze opleiding zeker geschikt voor jou. Wij verzorgen deze opleiding tot marktmeester op MBO-niveau.

Aanpak

De vaardigheden waarmee je als marktmeester in de praktijk veelvuldig te maken hebt, komen tijdens deze opleiding uitgebreid aan de orde. Na afloop weet je hoe je de bestuursrechtelijke en gemeentelijke regels op de markt dient toe te passen. Daarnaast beschik je over mondelinge vaardigheden, waarmee je klantgericht te werk kunt gaan. Je hebt inzicht verkregen in de organisatie van de markt.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Nationale Opleiding tot Marktmeester

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.