Module Financiering VBA

Onderdeel van Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA®) - 3 maanden

Vanaf

€ 1.298,26

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze module leer je hoe je analyses kunt maken op het gebied van financiering en daar vervolgens over te adviseren. Je krijgt inzicht in de vermogensbehoefte en hoe in deze behoefte voorzien kan worden. Je weet structuur in de investeringsbeslissingen aan te brengen en kunt ook zelf beslissingen nemen rekening houdend met risico’s en onzekerheden. Dit diploma wordt verstrekt door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze module kan worden inbracht in de Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA®).

Resultaat

  • Je kunt adviseren bij belangrijke investeringsbeslissingen en houdt in je advies rekening met risico's en onzekerheid
  • Je kent de (valuta)risico's van organisaties bij financiële reorganisatie, fusies en overnamen, rentewijzigingen, maar ook beleggingen
  • Je bent klaar voor de volgende module, zodat je uiteindelijk het diploma Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering kunt aanvragen. VBA® is een compact beroepsgericht programma voor de professional in finance

Vervolgopleiding

  • Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA®)

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Module Financiering VBA

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.