MOC On Demand MS-301: Deploying SharePoint Server Hybrid (inclusief examen)

Leer het beheren van SharePoint Online, hoe en wanneer het jou uitkomt

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je verder ontwikkelen als beheerder van Windows 365? Wil je SharePoint 2019 kunnen migreren en beheren? Heb je echter weinig tijd voor een klassikale training? In deze training bepaal je zelf wanneer en hoe je leert. Je richt je in de training op het invoeren en configureren van SharePoint Server 2019. Samen met de training MOC On Demand MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork kun je de certificering Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator Associate behalen.

Jouw resultaat

Na afloop van de training:

 • Ben je uitstekend voorbereid op het examen MS-301, dat inbegrepen is bij de training
 • Kun je SharePoint on Premise configureren en beheren
 • Kun je hybride scenario's beheren
 • Kun je migreren naar SharePoint Online

Voor wie

Je bent een IT-professional die Teamwork-infrastructuur in je organisatie uitrolt en beheert. Je hebt weinig tijd voor een klassikale training, maar je wilt je wel graag verder ontwikkelen.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding tussen theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis

Je hebt ervaring met Windows PowerShell en basiskennis van Active Directory en Azure AD. Daarnaast heb je ook basiskennis van mobile device management en operating systems (Android en macOS).

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig Microsoft Official Courseware (MOC).

Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Implementing SharePoint 2019 Infrastructure MS-301T01

 • SharePoint Infrastructure
 • SharePoint Authentication and Security
 • SharePoint Content Management
 • Course Conclusion

Implementing SharePoint 2019 Service Applications MS-301T02

 • SharePoint Service Applications
 • Plan and configure Managed Metadata
 • Plan and Configure Search
 • Course Conclusion

Implementing SharePoint Hybrid Scenarios MS-301T03

 • Overview of SharePoint Hybrid Scenarios
 • Implement SharePoint Hybrid Scenarios
 • Implement SharePoint Hybrid search
 • Course Conclusion

Migrating to SharePoint Online MS-301T04

 • Introduction of Migration
 • Migrating to SharePoint Online
 • Course Conclusion

Examen

Je sluit de training af met het examen Deploying SharePoint Server Hybrid (MS-301). Dit examen is inbegrepen in de kosten. Je kunt je voor dit examen aanmelden via Examen boeken. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en locatie je een examen aflegt.

Samen met het examen Deploying Microsoft 365 Teamwork (MS-300) behaal je met dit examen de certificering Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator Associate.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Duur en plaatsen

Deze training duurt 3 maanden.

De training wordt verzorgd in de regio N.v.t.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

MOC On Demand MS-301: Deploying SharePoint Server Hybrid (inclusief examen)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.