MOC On Demand MB-310: Dynamics 365 for Finance and Operations, Financials (inclusief examen)

Praktijkgerichte training inclusief examen

Vanaf

€ 1.061,55

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training leer je Dynamics 365 for Finance and Operations doeltreffend te gebruiken om financiële prestaties te verbeteren. Zo wordt de focus gelegd op de configuratie van alle essentiële componenten, zodat de winstgevendheid wordt verhoogd en de operationele kosten verlagen. Op deze wijze speel je snel in op de wijzigingen van vereisten en de stroomlijning van activabeheer.

Jouw resultaat

Na het volgen van deze training heb je inzicht in het maken van een belastingkalender, jaren en perioden. Je configureert valuta's, grootboeken, accountschema's en journaals. Je voert crediteurenprocedures uit en beheert periodieke processen. Daarnaast configureer je de omzetbelasting, jaarboekallocaties en overlopende posten. Ook voer je dagelijkse debiteurenprocedures uit en houd je je bezig met krediet en incasso's.

Voor wie

Je bent functioneel adviseur die verantwoordelijk is voor het inschakelen van experts en het vertalen van vereisten. Je configureert oplossingen en applicaties.

Aanpak en studiemateriaal

Je volgt deze training zelfstandig in je eigen tempo. Voor deze training krijg je de beschikking over de volgende studiematerialen:

  • Het officiële, digitale Microsoft MOC-studiemateriaal
  • 90 dagen online labomgeving voor praktijkoefeningen, inclusief 30 dagen toegang tot een deel van Dynamics 365
  • MeasureUp-oefenexamen
  • Examenvoucher
  • E-Connect, de online leeromgeving van Computrain

Voorkennis

Je bezit de basiskennis van ERP of CRM-concepten.

 

MOC On Demand MB-310: Dynamics 365 for Finance and Operations, Financials (inclusief examen)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.