MOC On Demand MB-240: Dynamics 365 for Field Service (inclusief examen)

De training voor een betere positie op de markt

Vanaf

€ 1.061,55

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Dynamics 365 for Field Service helpt organisaties zichzelf beter in de markt te positioneren door een verscheidenheid aan tools te bieden. Tijdens deze training leer je resourceplanningen configureren en boekbare bronnen te definiëren. Ook ligt de focus onder andere op het sturen van configuratie-aspecten.

Jouw resultaat

Na deze inspirerende training kun je belangrijke componenten die bij Field Service implementaties betrokken zijn, identificeren. Je kunt producten definiëren die aan klanten worden geleverd en prijsopties bepalen in specifieke scenario's. Ook kun je systemen configureren om ondersteuningsbehoeften te ondersteunen. Daarnaast definieer je gemelde problemen voor eenvoudiger gebruik.

Voor wie

Je wilt een beter beeld krijgen van de vaardigheden die nodig zijn om componenten die worden gebruikt om Field Service en mobiele oplossingen te leveren, te identificeren en te configureren.

Aanpak en studiemateriaal

Je volgt deze training zelfstandig in je eigen tempo. Voor deze training krijg je de beschikking over de volgende studiematerialen:

  • Het officiële, digitale Microsoft MOC-studiemateriaal
  • 90 dagen online labomgeving voor praktijkoefeningen, inclusief 30 dagen toegang tot een deel van Dynamics 365
  • MeasureUp-oefenexamen
  • Examenvoucher
  • E-Connect, de online leeromgeving van Computrain

Voorkennis

Je bezit de basiskennis van Dynamics 365-functies en navigatie.

 

MOC On Demand MB-240: Dynamics 365 for Field Service (inclusief examen)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.