MOC On Demand 20777: Implementing Microsoft Azure Cosmos DB Solutions

Krijg inzicht in Azure Cosmos DB, bepaal zelf waar en wanneer je dit doet

Vanaf

€ 866,55

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je verder ontwikkelen in Microsoft Azure Cosmos DB? Databases optimaliseren en snel big data analyseren? Maar heb je geen tijd voor een klassikale training? In deze training bepaal je zelf wanneer en hoe je leert. Je gaat zelfstandig aan de slag met het gebruik van SQL API en het implementeren van streaming solutions in Cosmos DB en leert dit aan de hand van opdrachten toe te passen in de praktijk.

Voor wie

Je bent dataprofessional, bijvoorbeeld databasedeveloper of database-architect en je wilt je verder ontwikkelen in big data solutions met Cosmos DB.

Daarom Computrain

  • Meer dan 80% van de deelnemers is zeer tevreden
  • Snel en doelmatig je kennis ontwikkelen
  • Direct toepassen wat je hebt geleerd

Aanpak en studiemateriaal

Je volgt deze training zelfstandig in je eigen tempo. Voor deze training krijg je de beschikking over de volgende studiematerialen:

  • Het officiële, digitale Microsoft MOC-studiemateriaal
  • 90 dagen online labomgeving voor praktijkoefeningen
  • E-Connect, de online leeromgeving van Computrain

Voorkennis

Je hebt ervaring met Azure Cosmos DB. Je hebt basiskennis van de Cosmos DB SQL API en je begrijpt de concepten van partitie, replicatie en resource governance die nodig zijn voor het bouwen en configureren van schaalbare applicaties.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MOC On Demand 20777: Implementing Microsoft Azure Cosmos DB Solutions

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.