MHBO Logistiek Management

Praktijkgericht programma op MHBO-niveau - 6 maanden

Vanaf

€ 2.953,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

MHBO

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je kennis op het gebied van logistiek management verdiepen en op de hoogte zijn van up-to-date distributie en logistiek? Dan is deze opleiding MHBO Logistiek Management zeer geschikt voor je. Je gaat in op logistiek, distributie en bevoorrading. Je krijgt inzicht in efficiëntie, concepten en verbeteringen. Deze unieke opleiding van NCOI is speciaal ontwikkeld voor de werkende volwassene en is dan ook zeer praktijkgericht. Je kunt direct je nieuwe kennis en vaardigheden toepassen in je werk. De opleiding slaat een uitstekende brug van MBO naar HBO.

Doelgroep

Je wilt een verdiepende en overzichtelijke opleiding op het gebied van logistiek management op MHBO-niveau.

Doel en opzet

Je ontwikkelt je kennis op het gebied van logistiek management, zodat je dit direct kunt toepassen in je dagelijks werk. Je gaat actief aan de slag met logistiek supply chain management en fysieke distributie. Je verdiept je in de verschillende ketens, logistieke concepten en management. De ervaren docenten kennen je dagelijkse werkzaamheden en begeleiden je persoonlijk tijdens bijeenkomsten en leggen voortdurend verbanden tussen de theorie en je praktijk. Tussen de uitdagende en afwisselende bijeenkomsten door werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten. Zo ga je tijdens de opleiding direct aan de slag en pas je alles meteen toe in de praktijk.

Vooropleiding

Er wordt uitgegaan van ten minste HAVO- of MBO-niveau. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren. Je hoeft dan ook niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op MHBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Vrijstelling HBO

Deze MHBO-opleiding levert mogelijk vrijstelling op in een volledige HBO Bacheloropleiding. Je komt in aanmerking voor vrijstelling indien je toelaatbaar bent tot de HBO Bachelor en de door jou behaalde module(s) overeenkomen met de modules van de Bachelor. Zie Hogeschool NCOI voor meer informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MHBO Logistiek Management

Opleidingsniveau

MHBO

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.