MHBO Inkoopmanagement

Praktijkgericht en breed ontwikkelen tot inkoper - 1 jaar

Vanaf

€ 3.526,85

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

MHBO

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het inkoopvak staat de laatste jaren volop in de belangstelling. Steeds meer organisaties begrijpen het belang van professioneel inkopen. Wil je in de volle breedte kennismaken met het interessante vak inkoopmanagement op MHBO-niveau, dan is dit voor jou de juiste opleiding. Deze in Nederland unieke MHBO-opleiding biedt je de mogelijkheid een officieel diploma op het gebied van inkoopmanagement te behalen. De opzet is zeer praktijkgericht, omdat wij bij NCOI begrijpen wat jij zoekt. De opleiding vormt een uitstekende brug van MBO naar HBO.

Doelgroep

Je zoekt een brede, maar overzichtelijke opleiding op het gebied van inkoopmanagement, die aansluit bij je MBO-opleiding.

Doel en opzet

Je verkrijgt kennis op het gebied van inkoopmanagement, die je direct toepast in je dagelijkse werkzaamheden. Zo verdiep je je in het inkoopproces en kwaliteitsbewaking. Daarnaast ga je aan de slag met je inkoopvaardigheden. Tussen de zeer afwisselende bijeenkomsten door werk je aan praktijkopdrachten. Je ervaren docent begeleidt je tijdens de bijeenkomsten. Hij kent je dagelijkse praktijk en brengt dit in verband met de behandelde theorie. Dit helpt je om je nieuwe kennis en vaardigheden in je werk toe te passen. Via onze overzichtelijke online leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om de opleiding succesvol af te ronden, zoals planning, opdrachten en studiemateriaal.

Vooropleiding

Er wordt uitgegaan van ten minste HAVO- of MBO-niveau. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren. Je hoeft dan ook niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op MHBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Vrijstelling HBO

Deze MHBO-opleiding levert mogelijk vrijstelling op in een volledige HBO Bacheloropleiding. Je komt in aanmerking voor vrijstelling indien je toelaatbaar bent tot de HBO Bachelor en de door jou behaalde module(s) overeenkomen met de modules van de Bachelor. Zie Hogeschool NCOI voor meer informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MHBO Inkoopmanagement

Opleidingsniveau

MHBO

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.