MHBO Facilitair Management

Praktijkgericht programma op MHBO-niveau - 6 maanden

Vanaf

€ 2.953,35

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

MHBO

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je verdiepen en verder ontwikkelen in facilitair management? Wil je inzicht in facilitaire processen en gebouwbeheer? Dan is deze MHBO-opleiding de juiste keuze. Je vergroot je inzicht en werkt praktijkgericht aan de ontwikkeling van je competenties op het gebied van facilitair management. De ervaren docenten reiken je nieuwe kennis en inzichten aan en geven je handvatten om dit direct praktisch toe te passen in je werk. Met deze opleiding ontwikkel je je in facilitair management en groei je van MBO-niveau naar HBO-niveau.

Doelgroep

Je bent op zoek naar een brede, maar overzichtelijke opleiding facilitair management. Bovendien wil je de stap maken van MBO- naar HBO-niveau. Deze opleiding past daar goed bij. Je legt een uitstekende basis voor de volledige HBO Bachelor Facility Management.

Doel en opzet

In deze opleiding verdiep je je kennis en vaardigheden op het gebied van facilitair management, organisatie, gebouwen en vastgoed. Dit alles doe je op een zeer praktijkgerichte manier. De kennis die je tijdens deze opleiding opdoet, pas je direct toe in je werk. De zeer ervaren docent helpt je hierbij. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier voorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Je kunt ook communiceren met je medestudenten en docenten.

Vooropleiding

Er wordt uitgegaan van ten minste HAVO- of MBO-niveau. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren. Je hoeft dan ook niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op MHBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Vrijstelling HBO

Deze MHBO-opleiding levert mogelijk vrijstelling op in een volledige HBO Bacheloropleiding. Je komt in aanmerking voor vrijstelling indien je toelaatbaar bent tot de HBO Bachelor en de door jou behaalde module(s) overeenkomen met de modules van de Bachelor. Zie Hogeschool NCOI voor meer informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MHBO Facilitair Management

Opleidingsniveau

MHBO

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.