Medische Aspecten van Sport en Bewegen

Praktijkgerichte opleiding op MBO-niveau - 3 maanden

Vanaf

€ 1.452,60

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe ontstaan blessures en wat kun je hiertegen doen? Je verdiept je met deze opleiding in de medische kant van sport en bewegen. Dit doe je aan de hand van interessante theorie over bewegingsleer, anatomie en inspanningsfysiologie. Je kunt met het behaalde diploma mogelijk versneld doorstuderen naar verschillende sportopleidingen op MBO-niveau 4.

Doelgroep

Je wilt je verdiepen in de medische aspecten van sporten. Je wilt dit doen in een praktijkgericht programma op MBO-niveau.

Doel en opzet

Onder leiding van deskundige, ervaren praktijkdocenten ga je aan de slag met diverse aspecten van beweging en sporttraining. Je verdiept je in de medische zaken die spelen bij sporten en bewegen. Met onze praktijkgerichte aanpak ben je ervan verzekerd dat de docenten je uitstekend begeleiden. Je leert door direct in de praktijk toe te passen.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Medische Aspecten van Sport en Bewegen

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.