MBO Vakopleiding Retailmanagement

De opstap naar een carrière als manager retail - 1 jaar

Vanaf

€ 3.545,10

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je als medewerker in een winkel of winkelketen en wil je graag doorgroeien? Wil je kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van retailmanagement? Wil je je op erkend MBO-niveau ontwikkelen, zonder toelatingseisen of extra opdrachten? Kies dan voor deze vakopleiding. Hiermee krijg je inzicht in de belangrijkste zaken die je moet weten van retailmanagement. Je kijkt naar inkoop, voorraadbeheer en beleid. Daarnaast ga je aan de slag met commerciële vaardigheden.

Doelgroep

Je werkt in een grote winkel of bedrijf en wilt graag doorgroeien tot retailmanager. Je wilt je ontwikkelen op erkend MBO-niveau.

Doel en opzet

Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan als retailmanager. Tijdens de bijeenkomsten krijg je inzicht in retailmanagement, inkoopbeleid en voorraadbeheer. Zo heb je een duidelijk beeld van de werkzaamheden van een manager retail. Je gaat hierbij praktisch aan de slag met planning, beleid opstellen en het maken van een activiteitenplan en verbetervoorstellen. Door deze combinatie van theorie en vaardigheden leer je snel en kun je alles ook in de praktijk toepassen.

De vakopleiding wordt verzorgd door docenten met veel ervaring. Zij kennen je beroepspraktijk vanuit hun eigen werk en kunnen je dan ook goed helpen en begeleiden. In het programma wordt gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal. Daarnaast krijg je de beschikking over onze online leeromgeving, waarin je allerlei aanvullende informatie en studietips vindt.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MBO Vakopleiding Retailmanagement

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.