MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening

Ontwikkel je tot juridisch en administratief dienstverlener - 1 jaar

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je ontwikkelen tot een professionele juridisch-administratief medewerker? Volg dan deze vakopleiding. Je verdiept je in juridische begrippen en procedures. En je leert informatie vastleggen en verwerken. Zo kun je na afronding van deze vakopleiding op een professioneel niveau communiceren met collega's en cliënten. Met dit programma volg je modules die ook in de erkende opleiding MBO Juridisch-Administratieve Dienstverlening niveau 4 voorkomen. Met het verschil dat je geen stage en algemene vakken als taal en rekenen volgt. Wil je na afloop van dit programma alsnog doorstromen naar de opleiding op niveau 4, dan kan dat.

Doelgroep

Je bent (aankomend) juridisch-administratief medewerker en je wilt meer kennis en nieuwe vaardigheden leren om door te groeien. Je wilt juridische aanvragen en opdrachten behandelen en juridisch-administratieve gegevens snel en goed verwerken.

Doel en opzet

In deze vakopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werk als juridisch-administratief medewerker goed uit te voeren. Je versterkt je juridische basiskennis en verdiept je in thema's als goederenrecht en arbeidsrecht. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met de werkzaamheden die je als juridisch-administratief dienstverlener uitvoert. Je gaat uitgebreid bezig met juridische documenten en stukken. Je gaat steeds aan de slag met praktijkgerichte opdrachten, zodat je wat je leert direct in je werk kunt toepassen.

De vakopleiding bestaat uit onderdelen die ook in erkende MBO-opleidingen zitten. Hierdoor weet je zeker dat het programma van hoge kwaliteit is.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MBO Vakopleiding Juridisch-Administratieve Dienstverlening

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.