MBO Personeelsadministratie

Praktijkgericht en actueel programma voor de medewerker personeelsadministratie - 1 jaar

Vanaf

€ 3.645,10

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties besteden veel aandacht aan het gestructureerd organiseren van de personeelsadministratie. Dat vraagt om goede kennis en een professionele administratieve werkorganisatie. Wil je graag werkzaam zijn bij de personeels- en salarisadministratie? In het programma MBO Personeelsadministratie leer je alles over personeelsadministratie in organisaties. Je verdiept je in de gegevens van medewerkers die worden bijgehouden, zoals salarissen, verzuim en contracten en leert hoe je dit op de juiste manier doet. Zo word je opgeleid tot succesvol medewerker personeelsadministratie.

Doelgroep

Ben je medewerker personeelsadministratie of zou je dat willen worden en wil je je verder ontwikkelen? Dan is dit programma zeer geschikt voor jou.

Doel en opzet

In dit programma ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt als professioneel medewerker op het gebied van personeelsadministratie. Zo ga je onder andere aan de slag met administratieve systemen, het vastleggen en archiveren van informatie. Ook verdiep je je in arbeidsrecht en sociale zekerheid. De combinatie van bijeenkomsten en praktijkopdrachten maakt je meteen succesvol in je werk.

In dit programma wordt gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal, dat goed aansluit op de exameneisen. Daarnaast kun je gebruikmaken van een speciaal voor deze studie ingerichte online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met medestudenten en docenten.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MBO Personeelsadministratie

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.