MBO Magazijn- en Voorraadbeheer

Praktijkgericht MBO-programma voor de magazijnmedewerker - 3 maanden

Vanaf

€ 1.452,60

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je kennis en vaardigheden als magazijnmedewerker snel ontwikkelen? Dan is dit MBO-programma erg interessant voor jou. In dit programma wordt de interessante en motiverende combinatie gemaakt van werken en leren. Dat maakt dit programma zeer geschikt voor mensen met een baan. Het programma is ook een uitstekend uitgangspunt voor mensen die graag een baan in de logistiek willen hebben. Na afloop ontvang je een diploma dat je mogelijk kunt inbrengen in een verkort programma naar de erkende opleiding MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4 van NCOI.

Doelgroep

Ben je magazijnmedewerker, warehousemedewerker of assistent-logistiek medewerker? Wil je je ontwikkelen op MBO-niveau? Dan is dit programma ideaal voor jou. Ook als je een functie in de opslag- en transportbranche wilt, is dit programma een goede investering.

Doel en opzet

Tijdens dit programma volg je een aantal inspirerende bijeenkomsten. Hierin krijg je de kennis en leer je de vaardigheden die je nodig hebt als magazijnmedewerker. Zo ga je onder andere aan de slag met voorraadinventarisatie, leer je werken met informatiesystemen en krijg je zicht op het orderverzamelproces. Het programma wordt verzorgd door ervaren docenten. Zij kennen je dagelijkse beroepspraktijk en kunnen je daarom goed begeleiden. Alles wat je nodig hebt voor je studie vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MBO Magazijn- en Voorraadbeheer

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.