MBO Communicatieve Vaardigheden

Praktisch aan de slag met de verbetering van je communicatieve vaardigheden - 3 maanden

Vanaf

€ 1.452,60

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je of wil je gaan werken in een functie waarbij je veel met anderen spreekt? En wil je beter worden in hoe je een gesprek aanpakt, in de wijze waarop je feedback kunt geven en hoe je situaties aanpakt? Dan is dit programma geschikt voor jou. Je leert verschillende gesprekstechnieken aan waarmee je je in diverse situaties kunt redden. Onmisbare vaardigheden voor vrijwel elke functie.

Doelgroep

Je wilt je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen om sterker over te komen en beter met verschillende gesprekssituaties te kunnen omgaan.

Doel en opzet

In dit programma ga je aan de slag met de ontwikkeling van je communicatieve vaardigheden. Aan de hand van oefeningen leer je zelfverzekerd, duidelijk en effectief communiceren bij mondelinge en schriftelijke communicatie. Ervaren docenten uit de praktijk helpen je het beste uit jezelf te halen.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Communicatieprofessional

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MBO Communicatieve Vaardigheden

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.