MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie (LOI)

Vanaf

€ 589,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Ben je goed met cijfers en lijkt het je leuk om als medewerker financiële administratie aan de slag te gaan? Kies dan voor de MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie zodat je alvast alle basiskennis opdoet én erachter komt of deze functie echt iets voor je is. Vrijwel iedere organisatie heeft behoefte aan mensen de de financiële administratie kunnen (helpen) verzorgen. Je zet met deze basisopleiding dan ook de eerste stap naar een mooie loopbaan met veel doorgroeimogelijkheden.

In deze praktijkgerichte opleiding leer je o.a. moeiteloos werken met de computer en veelgebruikte software zoals Excel. Ook is er aandacht voor communicatie, zakelijke correspondentie en kwaliteit. Wat je leert, pas je meteen toe in verschillende opdrachten, zodat je straks klaar bent om je kennis in te zetten in de praktijk. Na het afronden van deze opleiding heb je bovendien een goed beeld van het beroep, de bijbehorende taken en de werkomgeving.

  • In korte tijd de basis van het vak.
  • Omvat de 6 belangrijkste modules uit de volledige MBO-opleiding.
  • Studeren in je eigen tijd en tempo én 24/7 toegang tot LOI Campus.
  • Intensieve begeleiding door ervaren docenten.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal, geen extra kosten.
  • Geen vooropleiding nodig.
  • Flexibel examen doen, waar en wanneer je wilt.
  • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige MBO-opleiding Medewerker financiële administratie.

Niveau

In de MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie komen zes modules uit de opleiding MBO Medewerker financiële administratie aan bod. Zo is er aandacht voor archiveren, kwaliteit, zakelijke etiquette, communicatie en correspondentie in het Nederlands. Ook leer je de Engelse taal op basisniveau beheersen.

Studie informatie

Studiemethode en begeleiding

Toelatingscriteria

De MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie is de ideale keuze voor iedereen die de basis wil leggen voor een bedrijfsadministratieve functie. De opleiding is ook een goede keuze voor wie overweegt om de MBO-opleiding te gaan volgen, maar eerst wil weten of het beroep echt iets voor hem is. Tot slot is de opleiding een aanrader voor iedereen die (nog) geen stage kan of wil lopen.

De opleiding geeft een goed beeld van het beroep van medewerker financiële administratie, de bijbehorende taken en de werkomgeving.  

Voor het volgen van de MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie is geen speciale vooropleiding vereist.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Lijkt het je leuk om als medewerker financiele administratie aan de slag te gaan? En wil je alvast alle basiskennis opdoen? Of wil je eerst zeker weten of het beroep echt iets voor je is, voordat je een volledige MBO-opleiding gaat volgen? Kies dan voor de MBO-basisopleiding Medewerker financiele administratie! In korte tijd volg je de eerste opleidingsinhoudelijke modules uit de MBO-opleiding. Je maakt kennis met het vak en doet belangrijke kennis en vaardigheden op. Voor de MBO-basisopleiding Medewerker financiele administratie is geen vooropleiding nodig.Wil je na de basisopleiding verder studeren? Na afronding van deze MBO-basisopleiding kun je vrijstelling aanvragen voor de gelijknamige modules uit de volledige MBO-opleiding, voor zover deze inhoudelijk overeenkomen.

Getuigschrift

De MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie bestaat uit diverse modules die op verschillende manieren afgerond worden. Bijvoorbeeld met een LOI-examen of met een inzendopdracht.

Steeds meer examens zijn flexibel en kunnen iedere werkdag worden afgelegd op 16 locaties door heel Nederland. Je hoeft niet te wachten op een examendatum en kunt meteen examen doen wanneer jij er klaar voor bent. En dat scheelt veel tijd!

Kijk voor de examenkosten bij Studieduur en kosten.

Na het volledig en succesvol afronden van deze basisopleiding ontvang je het LOI-diploma MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie. Het diploma van deze basisopleiding biedt bovendien vaak recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules uit de volledige MBO-opleiding. Kijk bij de desbetreffende MBO-opleiding voor de actuele opleidingsinformatie en eventuele aanvullende toelatingseisen.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten e-learning variant

Cursusgeld
€ 445,-
Examenkosten
€ 95,-
Inschrijfgeld
€ 49,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 589,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 589,-
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

MBO-basisopleiding Medewerker financiële administratie (LOI)

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI - Opleidersscore 7,9

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.