MBA voor Marketingcommunicatieprofessionals

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u als marketingcommunicatieprofessional de MBA volgen en heeft u de Executive Master Marketingcommunicatie C van SRM met succes afgerond? Dan kunt u mogelijk in kortere tijd uw Mastergraad behalen. Met deze unieke opleiding verdiept u uw strategisch denkvermogen en ontwikkelt u een breed bedrijfskundig kader. De ideale combinatie als basis voor een carrièrestap richting hoger management. Bent u ambitieus en zoekt u een goede manier om een erkend Masterdiploma te behalen? Dan is deze hooggewaardeerde Masteropleiding een uitstekende keuze. Het programma is speciaal ontwikkeld voor werkenden. Alles is zo ontwikkeld, gepland en georganiseerd dat u het prima kunt combineren met uw baan.

Kenmerken van een Masteropleiding bij NCOI

  • Voor werkenden: opleidingen die goed te combineren zijn met werk en privé
  • Flexibel: meerdere startmomenten op meerdere locaties per jaar
  • Begeleiding: topdocenten uit de praktijk en een persoonlijke studiebegeleider
  • Nederlandstalige lessen
  • Kwaliteit: hoog aangeschreven bij werkgevers, erkend door het ministerie van OCW en geaccrediteerd door de NVAO

Doelgroep

U heeft Executive Master Marketingcommunicatie C van SRM met succes afgerond en wilt zich graag verder ontwikkelen op bedrijfskundig gebied op erkend Masterniveau. De MBA voor Marketingcommunicatieprofessionals is een specifiek programma. Indien u toelaatbaar bent tot deze Master en u heeft de Executive Master Marketingcommunicatie C van SRM met succes afgerond, krijgt u 2 modules vrijgesteld. Heeft u een vergelijkbare achtergrond, neem dan contact op met een van onze studieadviseurs.

Doel en opzet

Met deze Master ontwikkelt u zich op het hoogste niveau. Uw opleiding bij NCOI kenmerkt zich door de volgende aanpak:

Praktijkgericht

In de opleiding gaat u op Masterniveau aan de slag met opdrachten en cases uit de praktijk. Dit doet u onder leiding van docenten uit het werkveld. Zij weten precies wat er zich in het werkveld afspeelt en kunnen u daarom uitstekend begeleiden bij vraagstukken. Ook kunt u de opdrachten in uw huidige organisatie toepassen, zodat uw studie direct rendement heeft.

Versneld programma

De Executive Master Marketingcommunicatie C van SRM is door de examencommissie van de opleiding Master of Business Administration beoordeeld. Op basis van het door u overlegde diploma Executive Master Marketingcommunicatie C ontvangt u een individueel vrijstellingsbesluit en een nog te doorlopen programma.

Toelatingsvoorwaarden

U heeft de Executive Master Marketingcommunicatie C van SRM met succes afgerond. Verder heeft u een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond. Heeft u dit laatste niet, dan kunt u ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Gunstige financiering

Betaalt u het programma zelf? Vanwege de officiële erkenning van NCOI kunnen uw opleidingskosten grotendeels gefinancierd worden door de overheid, dit heet levenlanglerenkrediet. Zie levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Meer informatie

U kunt uw opleidingskosten volledig aftrekken van uw belastbaar inkomen bij uw belastingaangifte. Zie NCOI University of Applied Sciences voor meer praktische informatie over de opleiding.

 

MBA voor Marketingcommunicatieprofessionals

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.