Moderne Bedrijfsadministratie Fit For Future

Voor vandaag en morgen - 1 jaar

Vanaf

€ 4.612,95

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je werkt of wilt gaan werken binnen de financiële bedrijfsadministratie. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en je begrijpt dat alleen kennis van financiële kengetallen niet meer volstaat. Daarom wil je je ontwikkelen binnen de moderne bedrijfsadministratie en je kennis over digitale ontwikkelingen verder uitbreiden. Deze opleiding biedt jou de unieke kans om deze 3 doelen te combineren. Je behaalt het gewaardeerde diploma Moderne Bedrijfsadministratie van de Nederlandse Associatie voor Examinering én een diploma Moderne Bedrijfsadministratie Fit For Future van Markus Verbeek Praehep. Zo verzeker je je van goede carrièreperspectieven met kennis van hedendaagse en toekomstige bedrijfsadministratieve processen.

Voor wie?

Je werkt binnen de financiële administratie of wilt hierin gaan werken. De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie Fit for Future met verdieping op het digitale vlak biedt daarvoor een uitstekende basis. Je verwerft de vakkennis, een hoog aangeschreven diploma en bent voorbereid op de eisen die aan de toekomstige financieel professionals worden gesteld.

Aanpak

De opleiding bestaat uit 4 modules die opleiden tot het hoog gewaardeerde diploma Moderne Bedrijfsadministratie. Zo leer je over de jaarrekening, belastingwetgeving, kostencalculatie en financiering. Maar er is meer waar de toekomstige financials mee te maken krijgen. Zo verdiep je je in digitale ontwikkelingen en je ontdekt dat bedrijfsmodellen onder invloed van digitale processen soms op een andere manier effectiever ingericht kunnen worden. Je raakt bekend met big data en blockchaintechnologie en ziet welke invloed dit heeft op je werk binnen de financiële administratie.

In de opleiding maken we gebruik van actueel en praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je een moderne online leeromgeving ter beschikking. Via de online leeromgeving kun je per module een instructievideo bekijken. Zo kun je je kennis opfrissen over de onderwerpen die tijdens de les zijn besproken.Tijdens de bijeenkomsten heb je de mogelijkheid om te oefenen met opdrachten en oefenexamens, waardoor je uitstekend voorbereid wordt op de officiële examens van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Doordat de docent zelf in de praktijk actief is, is hij een ideale sparringpartner. Je kunt met al je vragen bij hem terecht.

Hiernaast word je tijdens de opleiding uitgebreid voorbereid op je examens. Als bedrijfsadministrateur is het cruciaal om de benodigde papieren in huis te hebben. Examens behalen is voor jou daarom van groot belang. In de bijeenkomsten van Markus Verbeek Praehep hebben oefenvragen ter voorbereiding op het examen een belangrijke rol.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Het programma wordt verzorgd op beginnend HBO-niveau. Enige voorkennis van de basisprincipes van het boekhouden is gewenst. Indien je niet beschikt over deze voorkennis, adviseren wij het volgen van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie met Boekhoudkundige Inleiding. Op www.mvp.nl vind je een test die je kunt gebruiken om vast te stellen of je over voldoende boekhoudkundige voorkennis beschikt.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haal je nog meer resultaat uit de bijeenkomsten.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Moderne Bedrijfsadministratie Fit For Future

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.