Masterprogramma Strategie en Bedrijfskunde (NTI)

Vanaf

€ 3.735,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Verkorte Master Bedrijfskunde en Strategie: maak jouw bedrijf commercieel sterk. Af te ronden in 12 maanden. Perfect te combineren met een baan.

Toelatingscriteria

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde is een specifieke vooropleiding niet vereist. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau. Houd er daarnaast rekening mee dat je bepaalde opdrachten moet kunnen uitvoeren bij de organisatie waar je werkt.

Heb je een vraag? Een studieadviseur helpt je graag!

NTI University of Applied Sciences heeft een team van professionele studieadviseurs. Zij kunnen je helpen bij jouw studiekeuze. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Je kunt vrijblijvend een studieadviesgesprek aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op onze hoofdlocatie in Leiden, maar ook telefonisch. Vraag direct een gratis studieadviesgesprek aan.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde af met 4 papers. Tevens is deelname aan de praktijkdagen verplicht. Na afloop ontvang je een NTI-certificaat. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Doorstromen naar de volledige MBA-opleiding

Mocht je er na afloop van dit MBA-programma voor kiezen om alsnog de volledige Master of Business Administration te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Wil je weten of je na het afronden van dit MBA-programma toegelaten wordt tot de volledige MBA, neem dan even contact op met onze studieadviseurs.

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde 8580

Bij deze opleiding kun je 20 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:


Studieprogramma

Inleidende fase

  • Masterclass Operations management (5 EC)
  • Masterclass Financieel Management (5 EC)
  • Masterclass Marketing Management (5 EC)
  • Masterclass Strategisch Management (5 EC)

Wat leer ik?

Hoe analyseer ik bedrijfsprocessen en pak ik bottlenecks aan? Hoe plan en implementeer ik strategisch? Hoe analyseer ik financiële informatie? En hoe ontwikkel ik succesvolle marketing- en organisatiestrategieën? Het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde geeft jou antwoord op deze vragen én meer. De kennis en vaardigheden die je opdoet kun je direct toepassen in jouw (toekomstige) functie. Een paar onderwerpen die de revue passeren zijn:

  • productmanagement
  • doelgroepstrategie
  • concurrentieanalyse
  • budgettering
  • innovatiemodellen
Inclusief 4 praktijkbijeenkomsten

Tijdens deze master bedrijfskunde volg jij 4 praktijkbijeenkomsten. Onder begeleiding van een expert uit het werkveld verdiep je je in specifieke onderwerpen behorende bij de 4 masterclasses Marketing-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Daarnaast ga je aan de hand van cases je kennis toepassen in je eigen werk en je vaardigheden oefenen. Je kunt zelf plannen wanneer je bij een praktijkbijeenkomst aanwezig wilt zijn.

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 3.660,-
Inschrijfgeld: € 75,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Masterprogramma Strategie en Bedrijfskunde (NTI)

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.