Masterprogramma Management & Innovation (NTI)

Vanaf

€ 5.385,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Verdiep je in 1 jaar op masterniveau in innovatiemanagement. Leer over strategie, innovatie van diensten en businessmodels. Studeer in je eigen tempo.

Toelatingscriteria

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het Masterprogramma Management and Innovation heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau. Houd er daarnaast rekening mee dat je bepaalde opdrachten moet kunnen uitvoeren bij de organisatie waar je werkt.

Heb je een vraag? Een studieadviseur helpt je graag!

NTI University of Applied Sciences heeft een team van professionele studieadviseurs. Zij kunnen je helpen bij jouw studiekeuze. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Je kunt vrijblijvend een studieadviesgesprek aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op onze hoofdlocatie in Leiden, maar ook telefonisch. Vraag direct een gratis studieadviesgesprek aan.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit het Masterprogramma Management and Innovation af met 3 papers. Na afloop ontvang je een NTI-certificaat. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Doorstromen naar de volledige masteropleiding

Als je je kennis over innovatiemanagement na dit programma nog verder wilt verbreden, een erkende mastertitel wilt halen en je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, dan kun je verder studeren naar de volledige Master Management and Innovation van Hogeschool NCOI. Hogeschool NTI werkt hierbij samen met Hogeschool NCOI. Wanneer je wordt toegelaten, krijg je vrijstelling voor de masterclass(es) die je al hebt behaald.

Examenkosten

De examenkosten bedragen € 37,50 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

Masterprogramma Management and Innovation 9971

Bij deze opleiding kun je 18 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:


Studieprogramma

Hoofdfase

  • MC Innovatiemanagement (6 EC)
  • MC Strategisch Management (6 EC)
  • MC Innovatie en Design Thinking (6 EC)

Wat leer ik?

Tijdens dit Masterprogramma verdiep je je in drie thema’s: Innovatiemanagement, Strategisch management en Innovatie van producten, diensten en businessmodels. Je leert innovatieve processen in een organisatie te initiëren, vorm te geven en te sturen. Deze koppel je aan de strategische doelen en het businessmodel van de organisatie. Hoe herken en stimuleer je innovatieve ideeën? Hoe vergroot je de kans op succes bij innovatie? Je leert hoe een organisatie door een nieuwe manier van denken verouderde bedrijfsmodellen kan verlaten en toekomstbestendig kan worden. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens het Masterprogramma Management and Innovation:

  • Innovatiestrategie en leiderschap
  • Innovatie als businessproces
  • Strategie als integraal proces
  • Interne factoren: core capabilities, keuzemodellen bij strategievorming
  • Duurzame innovatie
Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten en praktijkopdrachten

Tijdens dit Masterprogramma volg jij 3 praktijkbijeenkomsten. Onder begeleiding van een expert uit het werkveld verdiep je je in specifieke onderwerpen behorende bij de masterclasses Innovatiemanagement, Strategisch management en Innovatie van producten, diensten en businessmodels. Dit gebeurt op een interactieve manier, waarbij je continu de koppeling legt tussen theorie en praktijk. Je kunt zelf plannen wanneer je bij een praktijkbijeenkomst aanwezig wilt zijn. Daarnaast oefen je de kennis die je hebt opgedaan tijdens het maken van aanvullende praktische opdrachten. In deze opdrachten staat het toepassen van de kennis die je hebt geleerd centraal, zodat je goed voorbereid wordt op je eindpaper.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het maken van een studieplanning of het inplannen van examens? Dan kun je altijd even bellen, appen of mailen met jouw mentor.

Lees meer

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 4.860,-
Inschrijfgeld: € 75,-
Examenkosten: € 450,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Masterprogramma Management & Innovation (NTI)

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.