Masterclass Strategisch Management

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Vanaf

€ 3.573,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe ontwikkelt de marktomgeving zich en hoe kun je daar binnen je eigen organisatie op anticiperen? Deze vraag wordt beantwoord in de zeer praktische Masterclass Strategisch Management. In een sterk veranderende omgeving is het belangrijk dat je voortdurend aandacht hebt voor marktbewegingen. Het slagvaardig sturen van je organisatie vraagt om een sterke verdieping op het gebied van strategie. In deze Masterclass vertaal je externe ontwikkelingen naar strategie en beleid. Je breidt je kennis, inzicht en vaardigheden op het terrein van moderne organisatiestrategieën flink uit en daar profiteer je direct van in je werkpraktijk.

Vrijstelling

Deze Masterclass maakt deel uit van diverse NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen van NCOI. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en actief in een commerciële omgeving. De kennis en vaardigheden die je al hebt, wil je graag uitbreiden.

Doel en opzet

In dit praktijkgerichte programma ga je aan de slag met de omgeving waarin je organisatie actief is. Aan de hand van opdrachten en discussies werk je diverse onderwerpen op het gebied van organisatiestrategie uit. Je maakt een omgevingsanalyse en brengt de kritische succes- en faalfactoren in kaart. Daarnaast ontwikkel je strategische plannen en toets je deze op haalbaarheid. Je combineert je opgedane kennis en vaardigheden in de eindopdracht: een praktijkonderzoek naar strategie in je organisatie.

Deze Masterclass wordt verzorgd door absolute topdocenten op het gebied van strategisch management. Zij koppelen theorie en praktijk voortdurend aan elkaar met praktische opdrachten en cases. Hiermee bereiden zij je uitstekend voor op je dagelijkse werkpraktijk. Bovendien kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur en onze zeer moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Strategisch Management

Vakgebied

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.