Masterclass Social Work en Verandering

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je meer zicht op huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen het sociaal domein? En wil je beter kunnen omgaan met deze ontwikkelingen? In deze boeiende Masterclass Social Work en Verandering leer je alles over het omgaan met veranderingen binnen social work. Hierbij ga je aan de slag met het ontwikkelen van innovaties en nieuwe initiatieven en stel je onder meer een eigen plan op om de beoogde veranderingen te bewerkstelligen. De combinatie van het hoge niveau en de praktische, toepasbare benadering maakt deze Masterclass zo uniek.

Doelgroep

Je werkt als hogeropgeleide binnen het sociale domein en je wilt op Masterniveau inzicht ontwikkelen in social work en verandering.

Doel en opzet

In deze Masterclass leer je hoe je proactief veranderingen in social work kunt analyseren en de gevolgen hiervan voor jezelf en je organisatie overzichtelijk maakt. Op basis van deze analyse ontdek je hoe je een effectief veranderplan opstelt en uitvoert. Daarvoor ga je aan de slag met het ontwikkelen van innovaties en nieuwe initiatieven binnen je eigen werkcontext. Ook leer je hoe je je professionele omgeving samenbrengt in een netwerk.

Het programma wordt verzorgd door professionals, die zelf ruime ervaring hebben op het gebied van social work en verandering. Hierdoor kunnen zij je uitstekend voorbereiden op de praktijk. De docenten koppelen de theorie voortdurend aan je dagelijks werk, zodat alles wat je leert direct toepasbaar is in de praktijk. Gedurende de Masterclass heb je toegang tot actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt, met daarin de voorbereiding voor elke les, opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Social Worker

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Social Work en Verandering

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.