Masterclass Organisatie en Cultuur

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Vanaf

€ 3.573,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De organisatiecultuur is zeer belangrijk voor het succesvol functioneren van een organisatie. Deze Masterclass richt zich op de relatie tussen organisatie en cultuur. Je leert organisaties beter inrichten en direct invloed uitoefenen op het functioneren van de organisatie. Ook bij veranderingen speelt de organisatiecultuur een belangrijke rol. In dit programma bekijk je de risicofactoren die het succes van een verandertraject beïnvloeden. Denk hierbij aan de mate van vertrouwen in het management en de heersende cultuur. Op basis van eigen casuïstiek worden de onderwerpen naar de praktijk vertaald. Hierdoor is deze Masterclass bijzonder waardevol.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en je wilt je kennis diepgaand ontwikkelen op het gebied van organisatie, verandering en cultuur.

Doel en opzet

In deze boeiende Masterclass kijk je vanuit verschillende perspectieven naar cultuur en organisaties. Je krijgt zicht op de verschillende diagnosemethoden om de cultuur van de organisatie te bepalen en leert hoe je door leiderschapsverandering cultuurverandering kunt realiseren. Tijdens deze Masterclass koppel je de actuele theorie direct aan je eigen praktijk met behulp van praktische opdrachten.

De Masterclass wordt verzorgd door topdocenten met veel ervaring op het gebied van organisatie en cultuur. Zij weten precies wat je in de praktijk nodig hebt. Bovendien kun je tijdens de studie gebruikmaken van actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Organisatie en Cultuur

Vakgebied

Psychologie

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.